header
مجله آنلاین دیلی سان

آموزش پخت ماهی شکم پر ویژه شب عید سال 95

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

fo3759

ماهی شب عید را با مواد زیر به صورت شکم پر درست کنید

مواد لازم برای ماهی سفید شکم پر:
ماهی سفید     دو کیلو
سیر      چهارحبه
چیلی قرمز     سه عدد
زنجبیل     یک خلال
دانه گشنیز     یک قاشق سوپخوری
شکر سرخ     یک قاشق چایخوری
زردچوبه     یک قاشق چایخوری
خردل سیاه     یک و نیم قاشق چایخوری
دانه شنبلیله     نصف قاشق چایخوری
نمک     یک قاشق چایخوری
آبلیمو     نصف فنجان
روغن گیاهی     نصف فنجان
گوجه خرد شده     یک فنجان
ادویه هندی     نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه ماهی سفید شکم پر:
برای پخت ماهی شکم پر ابتدا فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت از قبل داغ کنید. ماهی ها را شسته و خشک کنید. یک قاشق چایخوری نمک را به ماهی زده و آن را کنار بگذارید. سیر، چیلی، زنجبیل، نصف گشنیزها، شکر سرخ، زردچوبه، خردل، دانه شنبلیله، نمک و آبلیمو را با هم مخلوط کنید به نحوی که تبدیل به  یک مایه یکدست شوند.

پیازها را در روغن سرخ کنید تا نرم و قهوه ای طلایی شوند. مایه بدست آمده را به آن اضافه کنید و بپزید تا بیشتر آب آن گرفته شود. گوجه فرنگی و  ادویه هندی را به آن افزوده و به مدت ۲ دقیقه آن را سرخ کنید. ماهی را با مایه آماده شده پر کنید، روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید. پس از آن به مدت ۲ دقیقه روی کباب پز ماهی شکم پر را کباب کنید. باقیمانده گشنیز را برای تزیین ماهی شکم پر، روی ماهی ریخته و سرو کنید.

ادویه هندی مخلوطی از:  فلفل سیاه، فلفل سفید، میخک، برگ بو، دار فلفل، زیره، هل سبز، سیاه، قهوه ای، دارچین و دانه گشنیز است.

ارسال نظر