آموزش پخت غذای آسان و خوشمزه کوفته تبریزی

kufte-tabrizi

طرز تهیه کوفته تبریزی اصل
برای آنکه کوفته باز نشود و خوب عمل بیاید، باید مایه کوفته را خوب مخلوط کرده و زیاد آنرا ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.

مواد لازم:

گوشت بی استخوان، نیم کیلو

دنبه، ۱۰۰گرم

تره و مرزه، ۱۰۰گرم

برنج، ۲۰۰گرم

آرد نخودچی،۵۰ تا ۱۰۰ گرم

لپه، ۱۰۰گرم

تخم مرغ، ۲ عدد

تخم مرغ پخته شده سفت، ۵ عدد

زعفران ساییده شده، مقدار کمی

ادویه و نمک و فلفل، کمی

پیاز سرخ شده، ۴ قاشق سوپخوری

آلو بخاراخیس کرده، ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

مرحله اول: گوشت را دوبار چرخ می کنیم و برنج و لپه و آرد و سبزی ریز خرد شده را در گوشت اضافه کرده و سپس ادویه و زعفران دم کرده و نمک و فلفل و تخم مرغ های خام را در آن ریخته و خوب ورز می دهیم.

مرحله دوم:  مواد را به تعداد کوفته ای که می خواهیم داشته باشیم تقسیم می کنیم. مواد را کمی پهن می کنیم و داخل آن تخم مرغ آب پز شده و دو سه دانه آلو قرار می دهیم و کوفته مان را گرد می کنیم.

مرحله سوم: در قابلمه ای یک دانه پیاز درشت را با زردچوبه و نمک و فلفل سرخ می کنیم و مقدار لازم آب می ریزیم تا بجوشد .

کوفته ها را یکی یکی و با احتیاط داخل آبجوش می گذاریم.تا پخته شوند.

نکته:

* می توانید بجای آلو از خرما بدون هسته استفاده کنید.

* می توانید بجای گوشت قرمز از گوشت مرغ یا بوقلمون استفاده کنید که در اینصورت کوفته شما سفت تر خواهد شد.

* آب داخل قابلمه باید به اندازه ای باشد که روی کوفته ها را بگیرد.

Copyright Dailysun.iR© 2014 - All Rights Reserved