header
مجله آنلاین دیلی سان

آموزش پخت آش گوجه فرنگی تبریز – آش آبغوره

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

L132812277784

طرز تهیه آش گوجه فرنگی تبریزی

طرز تهیه در ادامه مطلب…

آش گوجه فرنگی تبریز

مواد لازم :

گوجه فرنگی ۱کیلو و ۵۰۰ گرم
غوره ۱/۲ لیوان
سبزی ۷۵۰ گرم
پیاز۲-۳ عدد متوسط
لوبیا چیتی ۱ لیوان
نعناع خشک۲ قاشق غذاخوری
آبغوره ۱ لیوان
آب گوشت ۲-۳ لیوان
برنج ۱ استکان
نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

در یک قابلمه جادار، مقداری روغن داغ کنید و پیاز را در آن سرخ کنید تا سبک شود.بعد مقداری زردچوبه به آن بیافزایید و بگذارید کاملا طلایی شود.
نیمی از پیاز داغ را می توان برای تزیین برداشت.لوبیا را از آب در آورده و همراه پیاز تفت دهید و سپس ۵-۶ لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید تا ۱ ساعت با حرارت متوسط و درب بسته بپزد.بعد از نرم شدن لوبیا ،برنج را آبکش کنید و همراه با آب گوشت داخل قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید و صبر کنید تا برنج کاملا باز شود بعد سبزی خرد شده را همراه با غوره داخل مواد بریزید(دقت کنید آش در این مرحله نباید خیلی هم آب داشته باشد در همین حد که آب روی سبزی را گرفته باشد کافی است) اگر نیاز به ریختن آب بود از آب جوش استفاده نمایید.درب قابلمه را ببندید و ۲۰ دقیقه بگذارید سبزی با درب بسته بپزید وجوش بیاید.گوجه ها را میکس کنید.۲۰ دقیقه بعد از ریختن سبزی،آب گوجه فرنگی را به آش اضافه نمایید ،حرارت را بالا ببریدو مدام آش را هم بزنید.در این مرحله ۱ قاشق نعناع خشک را بدون تفت دادن داخل آش بریزید و ادویه را هم اضافه کنید.حرارت زیر آش را ملایم کرده و ۳۰دقیقه بگذارید تا آش جا بیافتد و در این مدت هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از جا افتادن آش آبغوره را داخل آش ریخته و حرارت را خاموش کنیدو مدام هم بزنید تا آبغوره به خرد آش برود و با پیاز داغ و نعناع خشک تفت داده تزیین کنید.

ارسال نظر