آموزش کامل درست کردن ته چین بال مرغ با باقلا پلو

ته چین

یک وعده غذای خوشمزه که بالهای سرخ شده در کف قابلمه خیلی خیلی خوشمزه اند .

آماده سازی : ۲۰ دقیقه
پخت : ۴۰ دقیقه

مواد لازم جهت تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو برای ۵ نفر :
برنج     ۳ پیمانه
بال مرغ     ۱۵ عدد
باقلا سبز تمیز کرده      ۲۷۵ گرم
شوید خشک      به میزان لازم
پیاز رنده شده     ۱ عدد
نمک و فلفل     به میزان لازم
آبلیمو     به میزان لازم
آویشن     به میزان لازم

طرز تهیه ته چین بال مرغ با باقلا پلو :
ابتدا بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.

قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .

حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .

چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت ۱۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.

Copyright Dailysun.iR© 2014 - All Rights Reserved