طرز پخت مرحله به مرحله شله ماش ( غذای محلی شهرستان درود-لرستان)

fo1993

طرز پخت مرحله به مرحله شله ماش ( غذای محلی شهرستان درود-لرستان) در ادامه مطلب

مواد لازم :
لوبیاچیتی     یک چهارم پیمانه
ماش      ۲ پیمانه
عدس      نصف پیمانه
برنج     یک چهارم پیمانه
پیازداغ     به مقدار زیاد
آب گوشت     ۴ پیمانه
کشک     به مقدار لازم
زعفران     به مقدار لازم
نعناع داغ     به مقدار زیاد

طرز تهیه :
لوبیا را از شب قبل بگذارید خیس بخورد و چند باری آب آن را عوض کنید. بعد بگذارید بپزد. من پخته داشتم. برنج  و عدس را از یک ساعت قبل بگذارید خیس بخورد. ماش را با ۳ پیمانه آب گوشت می گذاریم بپزد. داخل یک ظرف دیگر برنج و عدس را گذاشتم با آب بپزد و نرم شود .

fo1994

ماش که نیم پز شد.

fo1995

برنج و عدس نرم شده را هم به آن اضافه کردم.

fo1996

بعد هم لوبیا چیتی پخته را اضافه می کنیم .

fo1997

نمک و فلفل، زرچوبه و نصف پیازداغ را ریختیم و آب گوشت باقیمانده را اضافه می کنیم و می گذاریم آش بپزد و جا بیفتد.

fo1998

حالا نصف موادمان را می ریزیم داخل میکسر و له می کنیم و به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم .

fo1999

من زیره هم ریختم .داخل دستور نداشت ، در صورت تمایل بریزید.

fo2000

کمی محلول غلیظ زعفران و ۲ قاشق پر کشک هم داخلش ریختم و هم زدم .

fo2001

بچشید و اگر چیزی کم و کسر داشت اضافه کنید. ۲ قاشق از نعناع داغ را داخل آش ریختم و هم زدم و توی ظرف کشیدم و با پیازداغ و نعناع داغ و کشک روی آن را تزیین کردم.

fo2002

به جون خودم خیلی خیلی خوشمزه شده بود.

fo2003

fo2004

نکته : اگر هم آب گوشت نداشتید، از ۲ تا قرص (عصاره گوشت) استفاده کنید.

این آش هم مثل بعضی از آش ها سبزی ندارد ، یک بار امتحان کنید حتما خوشتان می آید

Copyright Dailysun.iR© 2014 - All Rights Reserved