طرز تهیه شیرینی خوشمزه قطاب خانگی ویژه نوروز 94

144786_87814_964

طرز تهیه قطاب خانگی

کم‌كم با نزدیك شدن به نوروز ۹۴ و سال نو، خانم‌های خانه‌دار به فكر طبخ غذاهای مخصوص عید نوروز و شیرینی عید نوروز و پخت سمنو برای سفره هفت سین و همینطور تهیه شیرینی و شكلات می‌افتند. آنهایی هم كه فرصت كافی دارند و اندكی سلیقه، خودشان دست به كار شده و شیرینی‌های خانگی خوشمزه را برای نوروز آماده می‌كنند.

قطاب برای عید نوروز

طرز تهیه غذاها و شیرینهای مخصوص عید نوروز

مواد لازم برای تهیه خمیر :

• ماست چکیده ۱٫۲ پیمانه

• روغن مایع ۱٫۲ پیمانه

• آردسفید ۲٫۵ پیمانه

• پودرخمیرترش ۱٫۲ قاشق چایخوری

مواد لازم برای ۴ نفر:

• بادام خام ۱۰۰ گرم

• گلاب ۴ قاشق غذاخوری

• هل ۱ قاشق چایخوری

• شکر۲ قاشق غذاخوری

• پودرقند به میزان لازم برای غلطاندن قطاب

• پودرپسته برای تزئین

• روغن مایع برای سرخ کردن

روش تهیه قطاب برای عید نوروز:

ابتدا خمیر آرد را الک کرده همراه ماست چکیده و روغن مایع ترکیب می کنیم و با دست شروع به هم زدن می کنیم و به تدریج آرد را اضافه می کنیم و خمیرترش را با مقداری آب گرم مخلوط می کنیم و میگذاریم ۵ دقیقه بماند و بعد به مواد اضافه می کنیم و سپس ورز می دهیم به طوریکه خمیر به دست نچسبد و همچنین لطیف باشد.

حدود نیم ساعت خمیر را ورز می دهیم و در نایلون پیچیده و حدود ۲۰ ساعت در یخچال نگهداری می کنیم که خوب به عمل بیاید. خمیر به عمل آمده را برروی صفحه ای می گذاریم و کمی آرد می پاشیم و بعد با وردنه خمیر را صاف می کنیم. سپس با دهانه استکان قالب می زنیم مواد داخل قطاب را آماده می کنیم که ابتدا پوست مغزبادام را گرفته و بعد آسیاب می کنیم و گلاب و پودرهل را اضافه می کنیم که بصورت خمیر در می آید.

و با یک قاشق مرباخوری از مواد به داخل خمیر می ریزیم و با دست دورآن را می پیچیم (به صورت کروی) سپس در روغن مایع فراوان سرخ می کنیم و در توری گذاشته و بعد از خنک شدن در پودرقند می غلطانیم و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم.

 

Copyright Dailysun.iR© 2014 - All Rights Reserved