طرز تهیه غذای گیلانی قلیه بادمجان

fo2269

مناسب برای : مهمانی خانوادگی

محلی : گیلان
آماده سازی : ۴۵ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه

طرز تهیه را در ادامه مطلب مشاهده نمایید…

مواد لازم جهت تهیه قلیه بادمجان برای ۴ نفر :
بادمجان متوسط     ۴ عدد
مغز گردو چرخ شده     ۳ قاشق غذا خوری
پیاز رنده درشت شده تفت داده      ۲ عدد
رب انار     ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل     به میزان لازم
کره یا روغن حیوانی     ۲ قاشق غذا خوری
ریحان چرخ شده     ۱ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی      ۶ عدد
دارچین      ۱/۲ قاشق چای خوری

ریحان چرخ شده (ریحان محلی که تو منطقه شمال ایران هست،اگر نبود همون ریحان سبز بریزید. )

طرز تهیه قلیه بادمجان :
بادمجان ها را پوست کنده، خرد کرده و بعد نمک می ریزیم روی آن و با مقداری آب می گذاریم ۱ ساعت بماند، تا آب سیاهی که دارد از خودش پس داده شود ،در غیر این صورت خورشتمان خوش رنگ در نمی آید.

بعد ۱ ساعت بادمجان ها را آبکش کرده و شسته و می گذاریم داخل قابلمه و با ۴ لیوان آب و زردچوبه، کمی نمک تا خوب بپزد. آنقدر باید بپزد تا خوب له شود .
بعد گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده به آن اضافه می کنیم .

پیاز، مغز گردو، و رب انار و کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا خورشت خوب بپزد و جا بیفتد. زمانی که دارد میپزد باید مرتب هم بزنیم چون زود ته می گیرد.

آنقدر باید بپزد تا مثل میرزا قاسمی شود . وقتی خورشت جا افتاد. ریحان و دارچین را هم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

Copyright Dailysun.iR© 2014 - All Rights Reserved