header
مجله آنلاین دیلی سان

طرز تهیه انار پلو ویژه شب یلدا سال 94

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

38tbbdjm1qctvs1cn26t

برای مشاهده طرز تهیه انار پلو ویژه شب یلدا سال ۹۴ به ادامه مطلب مراجعه نمایید…


انار پلو

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج ۲ پیمانه

انار دانه شده یک و نیم پیمانه

خلال پسته یک سوم پیمانه

گشنیز تازه خرد شده ۱ پیمانه

پودر تخم گشنیز ۱ قاشق مربا خوری

کشمش پلویی نصف پیمانه

زعفران به مقدار لازم

انار پلو

طرز تهیه

مرحله ۱ – برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.

مرحله ۲ – مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همین‌طور ادامه دهید تا آخر و نهایتاً اجازه دهید برنج دم بکشد.

مرحله ۳ – هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.

ارسال نظر