header
مجله آنلاین دیلی سان

طرز تهيه آش رشته ویژه ماه رمضان 94

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

fo176

طرز تهيه آش رشته ویژه ماه رمضان ۹۴ را در ادامه مطلب ملاحضه نمایید..

مواد لا زم ( برای ۴ نفر ) :

 

رشته مخصوص آش ۴۰۰ گرم
سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) ۱ كیلو
نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) ۴۵۰ گرم
نعناع خشك ۴ قاشق یا نعناع تازه ۲۰۰ گرم
پیاز ۴ عدد متوسط
كشك ساییده غلیظ ۲ لیوان
آرد ۲ قاشق
روغن به میزان لازم
نمك و فلفل به مقدار كافی

 

طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.

سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .

ارسال نظر