header
مجله آنلاین دیلی سان

طرز تهیه کیک هندوانه ای برای شب یلدا 94

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

4ad2e0b55029e4a91815f89c71d0a47b

برای مشاهده طرز تهیه کیک هندوانه ای برای شب یلدا ۹۴ به ادامه مطلب مراجعه نمایید…

مواد لازم:
کیک اسفنجی
انواع کرم یا خامه جهت پوشش کیک
خمیر فوندانت
رنگ قرمز ، رنگ سبز ، رنگ مشکی
قلمو
قالب گرد

طرز تهیه :
ابتدا کرم مورد نظر را روی کیک می ریزیم .
می تونید از انواع کرم ، کرمفیل ها ، خامه استفاده کنید .

سپس توسط پالت روی کیک صاف می کنیم .
نکته :
لزومی نداره خیلی صاف بشه ، مهم اینه که یه لایه کرم یا خامه  سطح کیک رو بپوشونه .

 فوندانت رو روی میز کار باز می کنیم .

بعد دور وردنه پیچیده و روی سطح کیک منتقل می کنیم .

سپس توسط اتوی فوندانت سطح را صاف کرده و اطراف فوندانت رو برش می دیم .

بعد به ظرف مورد نظر منتقل کرده و دور کیک یه روبان سبز یا قرمز قرار بدین.

یه مقدار از فوندانت رو روی سطح کار با وردنه باز می کنیم .

نکته :
زیر فوندانت رو پودر قند بپاشید تا به سطح کار نچسبه .

بعد توسط قالب گرد ترجیحا” با قطرهای مختلف برش بدین .

حالا توسط قلمو و رنگ های خوراکی برش های فوندانت رو بصورت هندوانه نقاشی می کنیم .
اول با رنگ قرمز و قسمت وسط …

بعد رنگ سبز و اطراف …

سپس برش …

و آخر سر با رنگ مشکی هسته هندوانه رو می کشیم …

سپس روی سطح کیک رو توسط قلمو کمی خیس می کنیم .

بعد برشهای هندونه رو روش قرار می دیم .

بعد برشهای هندونه رو روش قرار می دیم .

Download Free

ارسال نظر