header
مجله آنلاین دیلی سان

طرز تهیه ژله هندوانه ای ویژه شب یلدا 94

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

13873969201

برای مشاهده طرز تهیه ژله هندوانه ای ویژه شب یلدا ۹۴ به ادامه مطلب مراجعه نمایید..

مواد لازم :
پودر ژله آلبالو ۱ بسته ( از هر ژله قرمزی می تونید استفاده کنید چون رنگ قرمز ژله آلبالو خیلی خوشرنگه من معمولا از اون استفاده می کنم )
پودر ژله آلوورا ۱ بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
رنگ سبز
چوب بستنی به تعداد لازم
چیپس شکلات به مقدار لازم

طرز تهیه :
درست کردن این ژله بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمی گیره ، خیلی راحتتر از اونیه که فکرشو می کنید .
ژله آلبالو رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید .

نکته :
من برای ژله از ۲۰۰ سی سی آب استفاده می کنم .

دو قاشق سوپخوری از محلول همین ژله آلبالو رو با یک قاشق مرباخوری خامه صبحانه حل کنید .

بعد به ژله آلبالو اضافه کرده و هم بزنید .

نکته :
هدف از اینکار اینه که مثل هندونه قرمز مات داشته باشیم نه قرمز شفاف .

ممکنه دونه های خامه در سطح ژله بمونه در اینصورت با صافی اونو صاف کرده و اجازه بدین ژله نیم بند بشه .

بعد ژله رو هم بزنید تا یکدست بشه و داخلش مقداری چیپس شکلات بریزید .

مواد رو داخل قالب ناودانی ریخته و در یخچال قرار بدین .

برای درست کردن لایه دوم ژله آلوورا رو با یک لیوان آبجوش حل کنید .
بعد از اینکه محلول از دما افتاد ، خامه رو ریخته و حل کنید .

نکته :
اگه طعم ژله آلوورا رو دوست ندارید می تونید از ژله آناناس یا موز استفاده کنید .

بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید .

 نکته :
لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن .
قالب رو دوباره به یخچال منتقل می کنیم .

من در اینجا از دو روش استفاده کردم تا هم ژله هندوانه چوبی رو تجربه کنید و هم بدون چوب . بخاطر همین نصفش رو چوب قرار دادم و نصف بقیه رو بدون چوب درست کردم .
بعد از بسته شدن لایه دوم ، چوبها رو داخل ژله فرو می بریم . فاصله رو رعایت کنید چون بعدا بین دو چوب بستنی برش خواهد خورد .

بقیه محلول ژله آلوورا و خامه رو با رنگ سبز کمی رنگ کردم .

نکته :
می تونید از ژله های آماده سبز رنگ هم استفاده کنید مثل لیمو و طالبی ( بهرحال این ژله های آماده هم ترکیبی از رنگ و اسانس هستن و من خودم رنگ رو اضافه کردم تا اون سبزی که می خوام ، بدست بیارم ) .

بعد ژله سبز رو داخل قالب ریخته و به یخچال منتقل می کنیم .

سپس برش می دیم .

و به راحتی جدا می کنیم . لزومی به قرار دادن در آبجوش هم نیست .

به همین راحتی و به همین خوشمزگی …

ارسال نظر